HY Evi - Kısım 2

Tasarımlarımızdan ve hizmetimizden memnun kalan müşterimizin talebi üzerine HY Evi’nde daha önce boş bırakılan alanları yeniden ele aldık. Balkonda tamamen Biyofilik bir tasarım yaparak, suyun rahatlatıcı etkisini müşterimizin evine getirecek bir şelale konumlandırdık, çevresini ise detaylıca tasarlanmış şekilde bitkilerle donattık. Rahat asma koltuklarla ise doğayı evin içerisine taşıdığımız bu balkonda tamamen rahatlamayı sağlamayı amaçladık. 
Yaşam alanına yeni bir ayna duvar ekledik. Tek tek tasarlayıp her bir parçasını özenle çizdiğimiz bu ayna duvarı mükemmel bir işçilikle hayata geçirdik. Oturma odasında ise alanın ölçülerine göre özel üretim olarak yaptırdığımız bir L koltuk ekleyerek eski tasarımımıza yeni bir sıcaklık kazandırdık.

Balkon
Yaşam Alanı/Salon
Oturma Odası

Kökten bir değişime hazır olmadığını düşündüğünüz mevcut mekanlarınızda bile ufak dokunuşlarda büyük farklar ortaya çıkarılabilir.