Hotel Resepsiyon Alanı Konsept Projesi

Mevcut bir hotelin resepsiyon alanını yeniden tasarladığımız bu konsept projemizde hotelin müşterilerinin mekandan maksimum düzeyde faydalanmasını sağlamayı amaçladık.

Mevcutta pencere kenarlarında var olan ahşap kaplama ve ağır perdeleri kaldırarak mekanın gün ışığından daha iyi yararlanmasına ve de misafirlerin pencerelerin önüne konumlandırdığımız yeni dinlenme alanlarını kullanmasına olanak sağladık. Ek olarak, hotel misafirlerinin seçimlerini arttırarak dilediklerinde dinlenebilecekleri, dilediklerinde ise yoğunlaşıp çalışabilecekleri çoklu, tekli ve farklı yüksekliklerdeki alanlar tasarladık. Giriş alanının önüne tasarladığımız medya alanı ile hem yönlendirme sağladık, hem lounge alanını bölmelendirmiş olduk, hem de medya alanının arkasında yer alan şarj/bağlantı alanını konumlandırdık. Bunlarla birlikte, mevcutta var olan küçük cafe alanını büyüterek gift shop ile birlikte işlevlendirdik, Mevcut cafe alanının içindeki internet cafe alanını ise biraz daha özelleştirerek cafe alanının yanında olacak şekilde ayırdık.